Ohjeet:
Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta. Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt. Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

 1. Kristiinan oma laji on reining, joka on myös FEI:n hyväksymä eli siinä kilpaillaan virallisista maailmanmestaruuksista samalla tavalla kuin esimerkiksi koulu- ja esteratsastuksessa. Reiningiä voidaan kuvailla lännenratsastuksen kouluratsastukseksi, sillä siinäkin täytyy olla erittäin pikkutarkka ja täsmällinen, sen lisäksi suorituksissa on aimo annos vauhtia. (Ihan uusi laji mulle, vaikka ratsastusta harrastankin.!!?)
 2. Kristiina oli Kustaa II Aadolfin tytär. Tulevan kuningattaren syntymä ajoittui harvinaisen astrologisen konjunktion yhteyteen, mikä sai aikaan spekulaatioita lapsen mahdollisesta osasta maailmanhistoriassa. Tarinan mukaan lapsi oli syntyessään niin isokokoinen ja karvainen, että kätilöt ilmoittivat kuninkaan saaneen pojan. Lähemmän tarkastelun jälkeen ilmoitus korjattiin nopeasti. ( Enkä ollut karvainen!!!)

 3. Tutussa baarissa emännöi Kristiina, joka valvoo, että baarinkävijät pysyvät hyvällä tuulella ja että kenelläkään homma ei mene överiksi.
      "Mä olen täällä äiskä, jonka sanaa kuunnellaan. Monet tulevat kertomaan mulle juttujaan, ja varsinkin vakiasiakkaiden kanssa juttua riittää." ( Tämä vois pitääkin paikkaansa! Nuorten kanssa kun teen työtäni.)
 4. missä Kristiina on kun ei ole kuulunut mitään tietääkö joku? (Täällähän minä!)
 5. "Kristiina on järki-ihminen, jolla on sydän paikallaan. Hän on yhteistyöntekijä, yli puolue- tai muiden rajojen. Kristiina osaa esittää monipuolisesti perustellun mielipiteensä ilman, että poikkeavakaan mielipide ärsyttää tai on liian yksipuolinen. Äänestän Kristiinaa, koska hän pystyy ajamaan minulle tärkeitä asioita vaikka eduskunnassa."  ( Kiva että äänestät.. en vaan tiennyt että olen ehdolla.. )
 6. Kristiina on baariemäntä, joka valvoo, että baarinkävijät pysyvät hyvällä tuulella ja että kenelläkään homma ei mene överiksi. ... ( vai baariemäntä.. uusi juttu mulle.)
 7. Kristiina on nuori, älykäs, energinen, idearikas ja aktiivinen. ( Aivan! )
 8. Sinne saapuu myös Gabriel, jonka Kristiina on kutsunut vierailulle. Kristiina pitää paperiliikettä isosiskonsa, Ulriika Angerin kanssa, molemmat ovat naimattomia. He asuvat kolmistaan sisarentyttärensä Railin kanssa. Gabrielin huomio kiinnittyy Ulriikaan, sillä pikkuvarakkaiden sisarusten perintörahat ovat hänen takanaan. Jäykän muodollinen Ulriika alkaa lämmetä Gabrielin korulauseille, vaikka pohjimmiltaan tajuaakin niiden tyhjyyden. Sisarusten välille syntyy riita huijarimiehestä, jonka seurauksena Kristiina on valmis jopa myrkyttämään Ulriikan. ( huh huh!)
 9. Kristiina on ihana. Pidän tosi paljon sen persoonallisesta äänestä :D Ja se osas laulaa sen semikappalaleensa tosi hyvin. ... ( Kiitos kiitos!)
 10. Kristiina on syntynytkin Suomessa. Kansalaisuuta hän ei kuitenkaan saanut, koska vanhemmat olivat silloisen Neuvostoliiton kansalaisia, ja koti oli Venäjällä. Riitta ja Kristiina puhuvat suomea melko hyvin. ( Juu, eikös kätilöopiston sairaala ole Helsingin Käpylässä? Kyllä mä tätä suomeakin yritän sökeltää.)