Nyt on sitten viimeinen päivä ex-työpaikassa takana. Perjantaina suljin ovet takanani viimeistä kertaa työntekijän ominaisuudessa, ainakin tällä erää. Haikeat on fiilikset, varsinkin kun työmaalle jäi tosi paljon rakkaita nuoria. No, uskon että törmäilen useimpien kanssa vielä.

Nyt olen sitten elokuun ajan virallisesti työtön. Kesälomailen rauhassa ja odottelen uutta työtä joka sitten starttaa syyskuun ensimmäinen päivä. uskon työn olevan kivaa ja antoisaa myös uudessa paikassa, mutta eri tavalla. Työtehtävät on pikkaisen erilaiset ja kyseessä on monta kertaa isompi työyhteisö. Sillä on tietysti hyvät ja huonot puolensa, mutta haluan ajatella, että niitä hyviä puolia on enemmän. 

Elokuussa aionkin sitten askarrella muutaman viime kuukauden edestä, jolloin en ehtinyt juuri mitään tekemään ja nauttia muutenkin elämästä- ekat lomapäivät tosin sateen merkeissä.. Mutta onneksi sisälläkin voi touhuta paljon mukavia juttuja!

Huomenna aion mennä ostoksille - yhtä ja toista on kotona jo valmiiksi, mutta jotain pientä aion hankkia sekä SAY:lle että Toveri Elokuulle.. saa nyt nähdä, mitä kaupasta tarttuu mukaan. =)