Enpä olekaan piinannut teitä vähään aikaan ratsastustuntikokemuksillani. Kuluneellakin viikolla olen kuitenkin kahdella tunnilla ehtinyt käymään. Keskiviikon tunnilla minulla oli ratsuna Kukka ja torstaina Rina. Molemmilla tunneilla oli suunnilleen sama ohjelmisto, sillä eilen tallilla oli harjoituskilpailut, joihin treenattiin koulukiemuroita, lähinnäkin siirtymisiä, pysähdyksiä ja suoraan ratsastamista.. (miten sitäkin pitää niin paljon harjoitella?? Luulisi että eteenpäin osaa jokainen mennä.. =) Totuus on vaan ihan toinen ) 

Keskiviikon tuntiin olin itse paljon tyytyväisempi, onnistuin omasta mielestäni aivan kohtuullisesti ja siksi toiseksi, tykkään ihan älyttömästi ratsastaa Kukalla.. sillä on mun peffalle sopivat askellajit ja satulakin on kuin meikäläisen mitoilla tehty. Kukka on reipas menijä, mutta alkuhankaluuksien jälkeen olen alkunut tykkäämään myös siitä.

Torstaina Rinan kanssa kaikki sujui periaatteessa ihan hyvin myöskin. Itse vaan jännitin noin biljoon akertaa enemmän. edellisen kerran kun ratsastin Rinalla tunti ei päättynyt kovin hyvin, se päättyi nimittäin siihen, että opettaja sai talutella meitä ympäri maneesia, kun hevonen allani hermostui ihab totaalisesti. Melkein putosin selästäkin. Nyt sellaisesta ei ollut merkkiäkään, itse vain en oikein pystynyt rentoutumaan ja se näkyi siinä, etten oikein uskaltanut laukata tunnin lopussa. Tein kaksi onnistunutta laukannostoa, mutta jätin loput tekemättä ja vain kävelimme kentän keskellä.

Sikäli harmittaa, etten päässyt eilen kisoihin mukaan, siellä olisi ollut mahdollista suorittaa noita ratsastustaitomerkkejä, ja sellaisen olisin voinut halutakin. No, ensin työt ja sitten huvit, niin sen vain täytyy mennä, ja eiköhän niitä uusiakin mahdollisuuksia vielä tule!