Meikäläisen viikonloppu kuluu mukavasti Seurakunnan perheleiriä ohjailemassa. 59 aikuista ja lasta valtaa kanssai leirikeskuksen huomisaamupäivänä. Vähän kyllä jännittää, en ole nimittäin koskaan noin isolle porukalle leiriä vetänyt. Mutta eiköhän se hyvin suju. Ainakin valmisteltu on niska limassa, jotta kaikilla olisi mukavata.

Alkuillasta vein miehen mökille. En tunne kyllä toista yhtä mökkeilyhullua ihmistä kuin tuon rakkaan aviosiippani. Mökkikausi meillä alkaa kun saareen pääsee (jäät lähtevät vapun tienoilla) ja päättyy kun meri jäätyy. Minulle alkaa piisata mökkeily jo tässä vaiheessa. Saaressa on mun mielestä vain kylmä ja pimeä tulee niin aikaisin, ettei "mitään" voi tehdä. Sähköjä kun ei ole niin kynttilän valossa ei jaksa oikein tehdä mun harrastuksia. No, onneksi mökki on noinkin lähellä, niin viitsii käydä heittämässä toisen mökille ja itse palata kaupunkiin. No, nyt mulla on ton leirin muodossa ihan hyväksyttävä alibikin. =) 

Tänään tuli ihana toveriposti Tanjalta. KIITOS! Lähetyksessä oli osoitetarroja ja 3D-kuvia. Kuvaa en valitettavasti voi vielä läntätä, kun mies vei kameran oletettavasti mökille. Ainakaan en sitä löytänyt kun yritin äsken etsiskellä. No, myöhemmin sitten.

Muutoin tänne ei sen kummempia kuulu. Eilen sain väsättyä opintoihin liittyvän ensimmäisen tehtävän valmiiksi. Innostuin nimittäin lähteä lukemaan kasvatustieteiden ja aikuiskasvatustieteiden perusopintoja avoimeen yliopistoon. Ihan näin harrastusmielessä, mielen virkistykseksi. Toki taustalla on ihan hyötymistarkoituskin. Ala liippaa hyvin läheltä omaani ja tietoa ei voi olla liikaa. Asiat muuttuvat kehittyvät. Tämä on siitä hyvä, että opnnot voi suorittaa kokonaan etäopintoina. Aikaakin on samalla maksulla heinäkuun 2008 loppuun saakka. Tässä ajassa luulisin selviytyväni 11 tehtävän tekemisestä. =)

Nyt unten maille, että huomenna jaksaa.. pakatakin vielä pitäis aamusella... Minäkö jättäisin jotain viime tippaan.. =)