Tänä aamuna käytiin miehen kanssa yhdessä shoppailemassa. Talvirenkaat pitäisi ostaa tuohon ajokkiini ja kieltäydyin yksiselitteisesti menemästä yksin. Mä kun en erota fillarin renkaita auton vastaavista.. noin niinkuin kärjistetysti. Renkaat tuli varattua ja aika ensi viikolle, että ne laitetaan vanteille. Samalla ostetaan uudet kesärenkaatkin. Ovat sitten valmiina kevättä varten. Samalla reissulla käytiin Prismassa ostamassa ruokaa ja TADAA:

978050.jpg

Tässä on kukkia... ensimmäiset mitä tuo mies on ostanut minulle koko yhdessäoloaikanamme =) Tosin piti vähän vihjailla, mutta ihan vähän vaan. Jospa se putki tästä aukeaisi. En mä odotakaan, että miehen pitäisi kantaa kotiin joka viikko kukkia (kuten sivumennen mun oma isäni tekee.. ) mutta edes joskus se on kiva yllätys. Saa nähdä, kauanko menee seuraavaan. Siihen asti nautin näistä. =)

Iltapäivällä kävin remontin jälkeen uudistetun KappAhlin avajaisissa ja ostin itselleni avajaistarjouksista parit rintsikat ja aluspöksyt. Saa taas heittää sieltä virttyneemmästä päästä pois. Sormet olis syyhyttäneet ostaa muutakin, mutta päätin antaa olla, ensi viikolla kun menee useampi satanen niihin renkaisiin.

Askartelin eilen myös yhden decosivun Ninan enkelidecoon. Tulos on tässä:

978052.jpg

En ole itse ihan tyytyväinen lopputulokseen, mutta täytyy olla itselle armollinen, tämä on ensimmäinen deco vuosiin, johon osallistun.

Huomenna olisi tarkoitus mennä syysmarkkinoille, saa nähdä tarttuuko sieltä mitään mukaan. Mukavaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti!