Tänään kävin lääkärissä esittelemässä käteni toimintaa. Olen jättänyt kolmisen viikkoa sitten kipsi pois kaikessa hiljaisuudessa ja alkanut raivoisasti treenata kättä... ja joitain surkeita lihaksia, joita kädessä PITÄISI olla jossain. Voimia on palautunut VÄHÄN, liikkuvuutta paljon enemmän.

Röntgenkuvista näkyi, että käsi on luutunut hyvin, tosin pieneen virheasentoon, mutta lääkärin mukaan sen ei pitäisi haitata, jahka käsi on kokonaan parantunut. Vielä se haittaa jonkun verran. Liikkuvuus ja voima ovat kuulemma sillä tasolla kuin voisi suunnilleen olettaakin, treeniä vaan lisää.. Kättä saa nyt käyttää suht normaalisti kivun rajoissa, edelleenkään en saa riuhtoa tai repiä kädellä ja iskuja ja töytäisyjä yms. pitää välttää. Ratsastamaan saan mennä luvan kanssa VASTA kesäkuussa... Kuulemma puoli vuotta onnettomuudesta pitää olla. Saa vaan nähdä, jaksanko odottaa siihen saakka.. Mieli tekisi jo kovasti päästä talleille ja hevosen selkään. Toisaalta, ehkä pitää vaan koittaa parannella käsi kuntoon, ei harmita sitten niin paljon jos jotain sattuu..

Mutta kaiken kaikkiaan hengissä näytän tästäkin episodista selvinneen. Kontrollit loppuivat nimittäin tähän, lääkäriin tarvitsee mennä vasta jos jotain ongelmaa ilmenee tulevaisuudessa.