Kuka minä olen : Nainen,Vaimo, Kummitäti, Sisko, Tytär, Ystävä.

Lempinimeni :  Tintti, Tittiina..

Lempivärejäni :Sinisen eri sävyt, viininpunainen, punainen, ruskea, vihreä yleensäkin luonnon värit, mitä siis löytyy luonnosta, ihan kaikki. En pidä neonväreistä, pastelliväreistä..

Tykkään kovasti: Askarrella, liikkua luonnossa ja mökkeillä mieheni kanssa. Touhuta kummilasteni kanssa, sillon kun se on mahdollista. Meri on lähellä sydäntäni. Kotona ollessani ja mökillä tykkään poltella hajusteettomia kynttilöitä.

Mitä Askartelen: Kortteja on tullut viime aikoina askarreltua eniten eri tekniikoilla. Sen lisäksi askarteluni painottuvat ideointiin, mitä ala-asteikäisten kanssa voi tehdä. (kuuluu työhöni.) Kaikkea voipi kokeilla, ja sitä kokeiltavaa tuntuu riittävän. Olis vaan tarpeeksi aikaa..

Lempimateriaalit: Kaikki mitä voi käyttää kortteihin. =) Ihanat neulelangat kuuluvat myös suosikkeihini.

Inhoan: Lupausten pettämistä, ihmisten loputonta itsekkyyttä, aikaisia aamuherätyksiä, hernekeittoa ja maksalaatikkoa.

Keräilen : Askartelu- ja käsityölehtiä sekä -kirjoja.

Rakastan: Miestäni, kummilapsiani, vanhempiani ja veljeäni, ystäviäni. Luontoa ja eläimiä.

Lempijuomiani : Vesi, vichy ja  cokis zero.

Lemppari ruokia: En syö punaista lihaa, mutta kala- ja kasvisruoat maistuvat. Erityisesti tykkään fetasalaatista, uunikalasta, tonnikalasalaatista, uusista perunoista ja mansikoista.

Lempi Eläimet: Hevonen, erilaiset villieläimet Suomesta ja maailmalta.

Mitä minä luen : Luen paljon erilaista kirjallisuutta, dekkareista ja hömppäromaaneista elämänkertoihin ja ammattikirjallisuuteen. Askartelukirjat ja lehdet on oikeastaan myös mun ammattikirjallisuutta. Keräilen itselleni pientä varastoa niistä, joka on tosi pieni vielä...