Kotona taasen. Täytyy kyllä sen verran valittaa että VÄSYTTÄÄ!!! ei ole ollut näin väsy miesmuistiin.. Toki tutkimuksissa on todettu, että miesmuisti on noin kolme vuotta, mutta silti.... =)  Blogissa ollut kahden viikon pakollinen tauko on siis johtunut täysin työnantajastani. Olen ollut kahdella rippileirillä putkeen siten, että viime sunnuntaina käytiin täällä kotona konfirmoimassa edellinen satsi nuoria ja nyt taas tänään kotiuduttiin uuden ryhmän kanssa. Huomenna konfirmoidaan nämä herrantertut ja sen jälkeen rippileiriurakka on tältä kesältä paketissa. Nyt on 13 päivän työputki takana ja kun vielä huomisen jaksaa alkaa viikon vapaat.

Kaiken kaikkiaan oli todella antoisaa olla nuorten kanssa nämä pari viikkoa, vaikka väsyttääkin armottomasti, nuorilta saa aina niin paljon itsekin, että siinä tavallaan virkistyykin. Meillä oli myös niin kivat ja hyvät leiritiimit, että työnteko on oikeasti hauskaa. Kiitos vain teille, jos satutte tätä lukemaan.

Olin ihan tohkeissani, kun huomasin, että täällä oli käyty myös kommentoimassa =) Kiva tietää, että blogiani lukee joku muukin kuin vain minä itse =) Nyt painaa väsy niin, että taitaa olla paras lähteä liikkeelle, etten kuukahda tähän koneen ääreen.