Arvonta on ratkennut!

Mieheni suosiollisella avustuksella arvoinkin kaksi voittajaa, koska olen niin hyvällä tuulella. Voittajat ovat Salamander ja Tanja. Onnittelut voittajille, ja KIITOS myös kaikille ideoita antaneille. Ensimmäisiä aion kokeilla jo ensi viikolla. Teistä oli todella paljon apua. Nöyrin kiitokseni!  

 

Päätinpä minäkin laittaa arvonnan pystyyn, oikeastaan kahdesta syystä. Ensiksi siksi että haluaisin ilahduttaa jotakuta ihmistä oman syntymäpäiväni kunniaksi, ja toiseksi siksi että tarvitsen ideoita..  Omat ideat tuntuvat niin tylsiltä.. HALUAN uusia!

Kysymys kuuluukin että mitä voisi askarrella ala-asteikäisten tyttöjen (ja miksei poikienkin) kanssa? Ryhmiä mulla on sekä 1-3 luokilta että 4-6 luokilta. Työn pitää joko valmistua 15- 45 minuutissa tai sitten olla sellainen että sen voi jättää viikoksi kaappiin odottamaan ja jatkaa seuraavassa kerhossa. Materiaalit saa toki jotain maksaa, mutta ei niin, että yhden henkiln materiaalien hinnaksi tulisi monta kymppiä.. lapsia kun mulla saattaa askarrella yli satakin. (ei toki yhdessä ryhmässä.. =) )

Minkälaisia juttuja/materiaaleja ehdottaisit?

Arvonnan suoritan kaikkien vastanneiden kesken, jotka vastaavat viimeistään 17.9.  Se on se synttäripäivä =)  Virallisen arvonnan valvojana saa toimia tuo mies tuolta olohuoneen puolelta, mutta ei kerrota sitä sille vielä... Palkintona on sitten jotain kivaa...

Kiitos jo etukäteen ideoista!