Tämän tehtävän sain Rouva Lypsyltä ja Mersulta.

Tehtävänanto: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä.
Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.
Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."


Muutama paljastus minusta.

1. Aamuisin mun täytyy tehdä asiat aina samassa järjestyksessä, muuten päivä on pilalla.
2. Kotona meillä on useammasta sarjasta ruokailuvälineitä. Minä syön vain tietynlaisilla, mies saa syödä niillä muilla. =)
3. Ahdistaa, jos koti tai työhuone on LIIAN järjestyksessä. Silloin pitää heti levitellä jotain tavaroita pitkin poikin.
4. Nukkuessa tapaan pudottaa oman peittoni lattialle ja sitten repiä väkisin miehen peiton itselleni. Tästä syystä mies on alkanut nukkua puoliksi peittonsa päällä..
5. Kamalin kotityö mitä tiedän, on roskien vieminen. Onneksi mies vie kiltisti niitä, muuten saisin viedä noin kymmenen pussia kerralla... =/

KUTSUN MUKAAN OMITUISTEN OTUSTEN KERHOON kaikki jotka haluavat tän ottaa vastaan. Niin moni tuntuu jo tämän tehneen, etten kehtaa kauempaa täällä töissä surffailla blogeja ja etsiskellä...